zvezda slavlje cz par

Dženkins i Vilijams: Nismo odlučili da li ostajemo u Zvezdi

Košarkaši Crvene zvezde Amerikanci Čarls Dženkins i Markus Vilijams poručili su da još uvek nisu odlučili da li će ostati u klubu i dodali da im je trenutno najbitnije da proslave osvajanje istorijske „triple krune“.
-Ovo je kompletan zaokret u odnosu na prošlu sezonu, pošto tada nismo uspeli da ostvarimo zacrtane ciljeve. Ove godine smo ipak znali da imamo sjajnu priliku da učinimo nešto veliko, radili smo naporno svaki dan, a bilo je puno uspona i padova. Igrali smo protiv sjajnog Partizana, sa kojim smo se dosta puta ove sezone sastajali, ali uspeli smo da dođemo do domaćeg trofeja – rekao je Dženkins.
On je istakao da je ekipa imala veliki pritisak u finalu Superlige Srbije, ali i da ih to poguralo ka uspehu.
-Nisam odlučio da li ostajem u Zvezdi, želim da uživam u ovom trenutku sa saigračima. Ekipa je svakim danom sve više napredovala, posebno kroz igranje u Evroligi, što nam je na kraju pomoglo – naveo je bivši košarkaš Golden Stejta i Filadelfije.
Plejmejker crveno-belih Markus Vilijams izjavio je da iza ekipe veoma uspešna sezona.
-Još uvek ne znam da li ću ostati, a hteo bih prvo da se odmorim. Postoji opcija da ostanem, ali ne mogu da kažem da će sigurno biti tako, a posle da ispadne drugačije – rekao je Vilijams.
Vilijams je kazao da su njegov tim osvajanjem Superlige ostvario jedan od najvećih ciljeva.
-Bili smo veoma fokusirani u finalu, bilo je teško, iako rezultat 3:0 možda tako ne govori. Partizan je odličan tim, osvojili su mnogo titula u nizu, ali sada je došao red na nas. Sjajan osećaj – zaključio je Vilijams.

Povezana vest:  Za plasman na EP Orlovima potrebno "plus" 19 protiv Izraela