prodaja karata eventimSezonske ulaznice u pretprodaji još sedam dana

Iako je prvobitno najavljeno da će pretprodaja sezonskih ulaznica trajati do 20. juna, zbog velikog interesovanja navijača kupovina godišnjih karata KK Crvena zvezda u pretprodaji biće omogućena i u narednih sedam dana. Godišnje karte za sezonu 2015/2016 moćiće da se kupe do 28. juna na poslovnici Eventima u TC Ušće (drugi sprat) svakim danom od 10 do 22 sata.

Naime, posle velikog uspeha i osvajanja titule šampiona države, trećeg trofeja u tek završenoj sezoni, potražnja za sezonskim kartama se značajno povećala, pa je smo u poslednja dva dana prodato čak 321 ulaznica čime se došlo do ukupne cifre od 1.910 prodatih godišnjih karata za sezonu 2015/2016.

Povezana vest:  EP LITVANIJA 2011, Rezultati utakmica prvog kola EP u Litvaniji

S obzirom da je iza crveno-belih najuspšenija sezona u istoriji kluba rukovodstvo KK Crvena zvezda odlučilo je da pretprodaju produži do 28. juna i na taj način omogući navijačima da i u narednih sedam dana iskoriste sve pogodnosti koje nudi pretprodaja. Tu se pre svega misli na popust do čak 20 odsto u odnosu na cene koje će važiti u redovnoj prodaji tokom septembra (kompletan cenovnik možete pronaći OVDE).

Povezana vest:  Ali Traore doputovao u Beograd na lekarske preglede

Takođe, podsećamo da vlasnici godišnjih karata iz prošle sezone imaju dodatni popust od 900 dinara, a da je za sve one koji poseduju kreditne kartice Komercijalne banke i Banke Inteza omogućena i kupovina na tri ili šest mesečnih rata bez kamate. Sezonske ulaznice u pretprodaji od ove godine možete kupiti i putem interneta, jednostavnim klikom OVDE.

Od ove sezone KK Crvena zvezda je za kupce sezonskih karata spremila i specijalno iznenađenje. Naime, svi oni koji kupe sezonske ulaznice uskoro će besplatno dobiti i članske karte KK Crvena zvezda kojima će ostvarivati sva prava i obaveze propisane Statutom kluba. Međutim, to neće biti samo članska karta već i lojalti kartica uz koju će svi vlasnici moći da ostvaruju brojne popuste u kupovini robe široke potrošnje. To će obezbediti i finansijsku dobit klubu pa će se upotrebom tih kartica dodatno pomagati KK Crvena zvezda.

Povezana vest:  Đorđević: Ne smemo da napravimo pogrešan korak ovde

Posebno naglašavamo da se kupovinom ulaznica na najdirektniji i najkonkretniji način finansijski može pomoći voljenom klubu da i u narednoj sezoni beleži vrhunske rezultate i osvaja trofeje.