kalinic kos

Kalinić: Žao mi je što neću nastaviti dobru priču sa Zvezdom

Srpski košarkaš Nikola Kalinić rekao je danas da mu je žao što će napustiti Crvenu zvezdu, ali da je prelazak u Fenerbahče korak napred u njegovoj karijeri.
-Žao mi je što nećemo nastaviti tu neku dobru priču započetu prošle godine, ali dobro sad, tako je to – rekao je Kalinić grupi srpskih izveštača sa priprema reprezentacije Srbije u Kranjskoj Gori.
Crvena zvezda je ranije saopštila da je prihvatila ponudu turskog kluba od milion evra za srpskog reprezentativca. ;Ostalo je još da Kalinić prođe lekarske preglede i potpiše ugovor sa turskim klubom.
-Ostali su lekarski pregledi. Dogovoriću se sa selektorom kada će to biti, da li posle dve pripremne utakmice u Sloveniji ili turnira u Francuskoj – naveo je Kalinić.
On će sa Fenerbahčeom u prvoj fazi Evrolige igrati, između ostalih, upravo protiv Crvene zvezde, u koju je došao pred početak prošle sezone iz Radničkog iz Kragujevca.
-Na jesen se ponovo vidimo – kratko je poručio Kalinić.
On je dodao da mu je žao zbog odlaska, jer se konačno navikao na novu sredinu.
-Naravno da mi je žao, konačno sam se navikao na Beograd, Pionir, saigrače, navijače… Dobro, ako se sve završi kako treba, idem u veću sredinu, viši stepen u karijeri – kazao je Kalinić.
Kada je reč o pripremama reprezentacije Srbije za Evropsko prvenstvo, Kalinić je rekao da je dosadašnji utisak veoma dobar.
-Treniramo jako, kako i dolikuje reprezentaciji Srbije. Trebalo bi da krene malo lakši deo priprema, sa više utakmica, taktičkih stvari, bez toliko trčanja. Ali, ne opuštamo se – rekao je Kalinić.

Povezana vest:  Božić. Najvažnije je strpljenje