Nemanja Dangubic Nemanja Nedovic Nikola Milutinov

Fanovi i košarkaši Srbije odmerili snage pred Evropsko prvenstvo u košarci

Povodom predstojećeg Evropskog prvenstva u košarci adidas je organizovao druženje fanova i košarkaških reprezentativaca Srbije Nemanje Nedovića, Nikole Milutinova i Nemanje Dangubića.
Na koševima koji su bili postavljeni u adidas radnji u TC Delta City oni su odmerili snage sa svojim fanovima. Najbolje košarkaške veštine u šutiranju na koš pokazao je Danilo Denda koji je u takmičenju protiv Nemanje Nedovića postigao 99 poena i osvojio najnoviji model košarkaških patika Crazylight Boost.
Svi takmičari su od adidasa dobili na poklon karte za Trofej Beograda i predstojeću prijateljsku utakmicu Srbija-Francuska, a najkreativniji video klip napravio je Đorđe Petrović i tako osvojio na poklon košarkašku loptu sa potpisima reprezentativaca.
Ovom prilikom organizovana je i specijalna lutrija za prognozu plasmana naše košarkaške reprezentacije na predstojećem Evropskom prvenstvu, a za sve posetioce adidas je samo danas obezbedio i popust od 20% za basket asortiman.
-U Srbiju je stiglo mnogo sportskog zlata ove godine i mnogo radosti za naš narod. Stepen odgovornosti je sada veći. Želimo i mi to zlato, nadamo se pobedi, ali ipak glavni cilj je Olimpijada – izjavili su reprezentativci Srbije.
Prvi naredni meč, koji će reprezentacija Srbije odigrati, biće 12. avgusta u Kombank Areni, na prijateljskoj utakmici sa Francuskom.

Povezana vest:  Navijač Zvezde stradao u Istanbulu!?