stefan nastic

Nastić: Svestan sam konkurencije, ali to me motiviše

Poslednje pojačanje Crvene zvezde Stefan Nastić rekao je danas da je veoma srećan što će zaigrati za crveno-bele, iako će mu konkurencija na centarskoj poziciji biti izuzetno velika.
-Svestan sam da će konkurencija biti žestoka. Na centarskim pozicijama u Zvezdi su još Maik Cirbes, koji je sjajno igrao prošle sezone i iskusni Sofoklis Skorcanitis. Siguran sam da će rad na treninzima u takvom društvu biti paklen, a samo u tako jakoj konkurenciji možete da napredujete – rekao je Nastić za zvanični sajt kluba.
Doskorašnji student univerziteta Stenford odradio je danas sve neophodne lekarske preglede, a večeras će se na treningu, prvi put pridružiti novim saigračima.
-Prvi utisci su zaista izvanredni. Veoma sam srećan što sam došao u Beograd i što ću igrati u Zvezdi. Jedva čekam da se upoznam sa saigračima i trenerima i da krenem da radim sa ekipom – dodao je Nastić.
Zajedno sa novim članom Crvene zvezde, lekarske preglede odradili su i članovi juniroske reprezentacije Srbije Aleksa Radanov, Boriša Simanić i David Miladinović, koje je trener Dejan Radonjić pozvao na pripreme prvog tima. 
Oni će se takođe u ponedeljak uveče priključiti treninzma ekipa tako da ce trener Radonjić na raspolaganju imati 15 igrača.

Povezana vest:  Raduljica: Nije bilo baš sjajno, ali važno je da smo pobedili