mladjan silobad (1)

Šilobad: Radimo ubrzano, svaki dan je bitan

Radna grupa koja privremeno vodi košarkaški klub Partizan ubrzano radi na traženju novog rukovodstva i svesna je da je svaki dan važan, ali u ovom trenutku još nema rok za zakazivanje nove skupštine, rekao je danas predsednik tog tela Mlađan Šilobad.

-Na vezo smo stalno, radimo, dogovaramo se. Imamo nekih predloga za novog predsednika i članove Upravnog odbora. Tražimo ljude koji vole Partizan i hoće da pomognu u ovako teškoj situaciji. Ne bih da pričam o imenima, kada se odlučimo, ona će se čuti na skupštini – rekao je Šilobad.
Dugogodišnji predsednik Partizana Predrag Danilović podneo je u ponedeljak neopozivu ostavku na tu funkciju. Na skupštini kluba dogovoreno je da se formira petočlana komisija koja bi trebalo da pronađe kandidate za predsednika i UO i onda da zakaže izbornu skupštinu.
-Ne bih da pričam o rokovima, ali je jasno da je svaki dan bitan. Zato se i radi užurbano da se formira uprava i zakaže skupština. Nemamo mnogo vremena, prvenstvo počinje za oko mesec dana – rekao je Šilobad.

Povezana vest:  NBA VESTI, Prva pobeda Lejkersa i prvi poraz Golden Stejta