dangubic sezonske karte

Dangubić: Huk sa tribina pravio je razliku

Nemanja Dangubić u petak uveče priključio se treninzima Crvene zvezde Telekom. Bek crveno-belih tokom leta konkurisao je za mesto u reprezentaciji Srbije i naglasio da mu je bila velika čast da trenira sa najboljim košarkašima naše zemlje pod dirigentskom palicom trenera Saše Đorđevića i njegovog stručnog štaba. S obzirom da je upoznat sa atmosferom i kvalitetima Orlova, Dangubić je optimista pred nastupajući Evrobasket, a reprezentaciji Srbije želi svu sreću i ostvarenje zacrtanog cilja:
– Želim im mnogo sreće i da se vrate sa zlatnom medaljom. To su sve zaista sjajani momci. Bila mi je čast i zadovoljstvo da budem u takvoj ekipi, jer je prava privilegija biti deo reprezentacije Srbije. Moja velika želja je da zaigram u dresu sa državnim grbom na nekom velikom takmičenju. Radiću još napornije kako bih stigao do tog cilja – poručio je Dangubić.
Nemanja se sada okreće obavezama u Crvenoj zvezdi. Ekipa se pod vođstvom trenera Dejana Radonjića vredno sprema za sve izazove koji je očekuju učešćem u četiri takmičenja naredne sezone:
– Spreman sam, vredno sam trenirao ovih 45 dana sa nacionalnim timom. Svaki trening je bio zadovoljstvo, a sada će mi i taj rad tokom leta pomoći da se brzo vratim u ritam u klubu. Mnogo obaveza je pred nama i još mnogo rada, kako bi smo se uigrali za početak sezone i prve utakmice u ABA i Evroligi – konstatuje Dangubić.
Prethodna sezona bila je najuspešnija u istoriji kluba, a Nemanja Dangubić iz takmičarske godine u kojoj su osvojena čak tri trofeja posebno izdvaja dve stvari:
– Krasila nas je neverovatna hemija u timu i ogromna borbenost. Uz to, ostaće upamćena i fantastična podrška navijača koju smo imali. Možda nekome to zvuči nevažno, ali vrlo često, taj huk i pozitivna energija sa tribina su pravili razliku koja nam je pomagala da pobeđujemo – kratko je zastao Dangubić i potom dodao:
– U svlačionici već imamo internu parolu, nešto kao lajt-motiv i poruku za navijače koju ćemo uporno ponavljati do početka sezone „Hoćemo punu halu“. Zaista nam je važno da imamo veliku podršku na svakoj utakmici. Zato pozivam naše navijače da budu uz nas, a to će najlakše uraditi kupovinom sezonske ulaznice – rekao je Nemanja Dangubić.
Podsetimo, KK Crvena zvezda od 1. septembra nastavio je sa akcijom prodaje sezonskih ulaznica, uz koju svaki kupac dobija i člansku kartu „Zvezdaš“.
Osim u prostorijama kluba na Malom Kalmegdanu (radno vreme pon-petak od 10-20, i subota od 10-18), sezonske ulaznice mogu se kupiti i na prodajnim mestima Eventima, i preko zvaničnog sajta „Eventima“, uz dostavu na kućnu adresu.
Posebno naglašavamo da vlasnici pretplatnih karata iz prošle sezone imaju popust u iznosu od 900 dinara. Takođe, godišnje ulaznice za sezonu 2015/2016 će osim gotovinom moći da se plaćaju i platnim karticama, a za vlasnike kreditnih kartica KOMERCIJALNE BANKE i BANKE INTEZA omogućena je kupovina na tri ili šest mesečnih rata i to bez kamate.
Još jednom posebno ističemo da se kupovinom sezonskih ulaznica na najdirektniji i najkonkretniji način finansijski može pomoći voljenom klubu da i u narednoj sezoni beleži vrhunske sportske rezultate i osvaja trofeje.

Povezana vest:  KUP RADIVOJA KORAĆA, Hemofarm neprikosnoven