jaka blazic poziranje

Crvena zvezda sporazumno raskinula ugovor s Blažičem

Košarkaski klub Crvena zvezda objavio je danas da je sporazumno raskinuo ugovor sa slovenačkim reprezentativcem Jakom Blažičem.
-Blažiču želimo mnogo uspeha, trofeja, sreće i zdravlja u nastavku karijere, u kojoj će neozbrisivi deo biti i godine koje je proveo u crveno-belom dresu – poručuje se na klupskom sajtu.
Slovenački košarkaš je od jeseni 2013. godine, kada je došao u Crvenu zvezdu, postao jedan od omiljenih kod navijača crveno-belih.
Njegova ogromna borbenost, energija, želja za pobedom i dobre igre u utakmicama, koje su u prethodne dve godine pomogle da Crvena zvezda osvaja trofeje, donele su mu status ljubimca navijača, ali i igrača koji je igrajući u crveno-belom dresu napravio ozbiljan iskorak u karijeri obeleženoj u Beogradu i velikim uspesima.
Blažič je za dve sezone igranja u Crvenoj zvezdi osvojio šampionske titule u regionalnoj ABA ligi i Superligi Srbije, osvajač je i dva nacionalna kupa, gde je kao jedan od najboljih ostao upamćen po nastupima u Nišu u februaru 2015.godine.

Povezana vest:  Igokea pobedila Mornar