ACA_TRIFUNOVIC_CZ_FMPKOŠARKAŠKA LIGA SRBIJE

Trifunović: Plasmanom u plej of ispunili cilj

 

Trener košarkaša Crvene zvezde Aleksandar Trifunović istakao je posle večerašnje pobede nad kragujevačkim Radničkim da su njegovi puleni ispunili zacrtani cilj a to je plasman u plej of domaćeg šampionata i regionalanu NLB ligu sledeće sezone.

-Iskreno čestitam igračima, članovima stručnog štaba i svima koji su do sada bili uz nas na ostvarenom uspehu. U finišu sezone igraćemo daleko opuštenije sa obzirom da nemamo nikakav rezultatski imperativ – rekao je Trifunović.

Povezana vest:  Košarkaš NBA apelovao na fanove da budu disciplinovani

Trifunović je ocenio da je značaj utakmice sa Radničkim sputao crveno bele, koji su odlično počeli, ali se ubrzo u njihove redove uvukla nervoza.

-Nadam se iskreno da povreda kapitena Vuka Radivojevića nije ozbiljnija i da će nam se pridružitu do kraja sezone – veli Trifunović.

Trener Radničkog Miroslav Nikolić podsetio je da su Kragujevčani svima bili neugodan protivnik tokom sezone i dodao da večeras nisu pružili makismum pošto su imali dosta problema sa povredama.

Povezana vest:  Svetislav Pešić: Želimo da Novu godinu počnemo pobedom

-Da smo bili kompletni sigurno je da bismo pružili mnogo jači otpor. Mislim da je ključ našeg poraza u čak 20 izgubljenih lopti – ocenio je Nikolić, uz napomenu da je i umor od naporne sezone učinio svoje.