mega promocija

Spektakl na promociji Mega Leksa u centru Sremske Mitrovice

Košarkaški klub Mega Leks predstavio je danas tim za novu sezonu na centralnom gradskom trgu u Sremskoj Mitrovici spektakularnim programom uz ucešće najmlađih i hora „Pičolo“, koji je otpevao himnu kluba.
Okupljeni mališani imali su jedinstvenu priliku da se druže sa igračima i stručnim štabom, što su iskoristili za autograme i slikanje.
-Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo drugu godinu zaredom biti domaćini u Sremskoj Mitrovici. Ovde smo zaista izvanredno primljeni, uživamo veliko gostoprimstvo, imamo sjajne uslove, kratko rečeno, osećamo se kao kod kuće – izjavio je kapiten Mege Rade Zagorac.
On je pozvao navijače da i ove godine ispune dvoranu na svakom meču, da uživaju u vrhunskoj košarci i da se zabave.
-Ubedljivo samo najmlađa ekipa ABA lige, ali to nam je motiv da radimo više od ostalih. Želimo da napravimo korak više u odnosu na prethodnu sezonu, ali da ujedno igramo kvalitetnu košarku, pokažemo talenat i snagu. Uvereni smo da ćemo sa takvim pristupom ispuniti ciljeve – poručio je Zagorac.
Promocija tima za narednu sezonu nastavlja se od 20 sati utakmicom protiv turskog šampiona Karšijake, uoči kojeg će biti „penzionisan“ i dres Nikole Jokića, sada igrača NBA ligaša Denvera.

Povezana vest:  Pripreme muške seniorske reprezentacije na Kopaoniku, dan posvećen novinarima