dejan milojevic teren

Milojević: Meč s Partizanom dolazi u teškom trenutku

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da predstojeća utakmica protiv Partizana u Jadranskoj ligi dolazi u veoma teškom trenutku za njegovu ekipu.
-Meč sa Partizanom nam dolazi u veoma teškom momentu. Imamo puno problema. Nikola Ivanović sigurno neće igrati, uz Radeta Zagorca i Alfe Kabu, dok je Janković pod velikim znakom pitanja i velike su šanse da će i on preskočiti utakmicu – rekao je Milojević.
On je za klupski sajt rekao da veliki peh sa povredama na utakmici sa Partizanom može da se prebrodi samo maksimalnim zalaganjem u odbrani i da se preko nje izgradi put do pobede.
-Situacija jeste teška, pogotovo kada govorimo o najmlađoj ekipi Jadranske lige. Ipak, po nepisanom pravilu baš u takvim okolnostima iskoči neko drugi i odigra odličan meč a u našem timu je dosta igrača koji imaju kvalitet to da urade – dodao je on.
Mega Leks će sutra u Sremskoj Mitrovici dočekati Partizan u utakmici drugog kola Jadranske lige.
-Partizan je kasno kompletirao tim i sigurno da mu treba još vremena za uigravanje. Ali, na gostovanju u Valjevu je pokazao da će igrati dobru i čvrstu košarku zbog čega očekujem veoma tvrd i neizvestan meč. Verujem da će tribine biti ispunjene do poslednjeg mesta i da publika u Sremskoj Mitrovici neće propustiti priliku da uživa u odličnoj košarci – kazao je Milojević.
Košarkaš Mege, Ognjen Jaramaz rekao je da će ekipi mnogo nedostajati kapiten Rade Zagorac, koji je na meču protiv Crvene zveze polomio ruku.
-Mislim da smo odigrali dobru utakmicu na startu sezone, koju smo nažalost izgubili. Daleko veći problem predstavlja teška povreda Zagorca koji će biti van terena tri meseca. Rade je naš kapiten i ima izuzetan doprinos na terenu. Kakva god da bude situacija sa povredama, verujem da imamo talentovan i kvalitetan tim da nadomestimo izostanke i da ćemo sutra ostvariti najbolji mogući ishod, pobedu – rekao je Jaramaz.
Utakmica između Mega Leksa i Partizana igraće se sutra od 17.00 u Hali Pinki u Sremskoj Mitrovici.

Povezana vest:  Jokić bolji od Bogdanovića, pobede Lejkersa i Portlanda