lazic

Lazić: Imamo veliku želju da pobedimo Cedevitu u Zagrebu

Košarkaši Crvene zvezde doputovali su danas u Zagreb na duel sa Cedevitom u petom kolu Jadranske lige, a bek Branko Lazić rekao je da njegova ekipa uprkos povredama želi da pobedi u „derbiju lige“.
Zvezda neće moći da računa na povrećene Nemanju Dangubića i Marka Tejića, ali je branilac titule u prva četiri kola zabeležio četiri pobede, dok prošlosezonski finalista ima skor od tri pobede i poraza.
-Ova utakmica je ne samo derbi kola, već po kvalitetu timova i ambicijama, i derbi cele lige. Uprkos velikim problemima koje i dalje imamo sa povredama igrača, i sa kojima se borimo još iz pripremnog perioda, naša želja da se vratimo iz Zagreba sa dva boda je ogromna – rekao je Lazić za sajt kluba.
Zagrebački evroligaš doživeo je u petak poraz od Krke u Novom Mestu, ali je prvotimac Zvezde ocenio da će to dodatno motivisati rivala.
-Taj poraz može da im donese samo još veću angažovanost, borbenost i motiv da odigraju bolje. Ali, ponavljam, naša želja je velika da se vratimo u Beograd sa dobrim rezultatom – rekao je Lazić.
Utakmica Cedevita – Crvena zvezda igra se u nedelju od 19.00, a ekipa Dejana Radonjića treniraće u subotu u istom terminu u dvorani sportova u Zagrebu.

Povezana vest:  Tadija Dragićević slobodan igrač

PHOTO: www.kkcrvenazvezda.rs