Lalatovic SPARTAK-ZVEZDA 11

Lalatović: Ostajem u Borcu ako igrači dobiju obećano

Trener Nenad Lalatović rekao je danas da će ostati u Borcu iz Čačka ako bude dobio uveravanja od uprave tog fudbalskog kluba da će igrači dobiti ono što im je obećano i da više neće štrajkovati. Lalatović je pre dva dana podneo ostavku u Borcu jer igrači nisu dobili obećani novac koji im se duguje, zbog čega su štrajkovali. On će danas razgovarati sa upravom kluba i posle sastanka odlučiće da li će ostati u Borcu.
-Ako mi bude obećano da igrači više neće da štrajkuju i ako igrači dobiju obećano, ostaću trener Borca. Ne želim da dolazim u situaciju da ekipa svake dve nedelje odbija da trenira. Kako da igramo narednu utakmicu (sa Metalcem), ako tim nije trenirao. Ne može bez treninga – rekao je Lalatović.
On je naveo da njemu klub ništa ne duguje, ali da podržava igrače.
-Važno je da igrači budu zadovoljni. Meni klub ništa ne duguje, već njima. Ja sam uvek na strani igrača, oni su uvek u pravu. Nastavićemo zajedno ako dobijem obećanje da igrači više neće štrajkovati – rekao je Lalatović.
Posle 12 kola u Super ligi Srbije, Borac je treći na tabeli sa 21 bodom i ima bod više od aktuelnog šampiona Partizana na četvrtom mestu. Prva na tabeli je Crvena zvezda sa 32 boda, a drugoplasirani Javor ima 22 boda. U 13. kolu u sredu Borac će igrati na svom terenu protiv Metalca.

Povezana vest:  Blejlok u kritičnom stanju posle saobraćajnog udesa