dejan radonjic cz tajfun

Radonjić: Čeka nas još mnogo posla

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegovu ekipu čeka mnogo posla posle večerašnjeg ubedljivog poraza od Himkija.
-Večeras smo igrali dobro samo sedam minuta i posle toga je Himki pokazao svoj kvalitet u odnosu na nas. Čeka nas mnogo posla – rekao je Radonjić posle utakmice.
Zvezda je deklasirana u Moskvi, izgubivši 91:53 od Himkija i posle tri kola ima pobedu i dva poraza u Grupi A Evrolige.
-Razlika je rasla i na kraju smo ubedljivo izgubili. Protivnik je igrao veoma dobro u napadu i imao dobar procenat šuta za tri poena – kazao je Radonjić.
On je istakao da nije lako igrati protiv velikog tima kakav je Himki kada imate dva nova igrača u ekipi.
-Nije lako doći u Moskvu sa dva nova igrača i igrati protiv tako dobrog tima kakav je Himki. Takođe, imamo i dva povređena igrača. Zbog svega toga, moraćemo da budemo pametni – rekao je Radonjić.
Centar Majk Cirbes, koji je sa 15 poena bio najefikasniji u srpskom klubu, kazao je da njegov tim još nije pronašao balans, pošto je Vladimir Štimac tek u četvrtak došao, a Kvinsi Miler pre nekoliko dana.
-Nismo igrali kako treba i kako želimo. Himki je odličan tim i videli smo večeras kakve igrače ima. Oni nisu jaki samo pojedinačno, već i kao tim. Mi se još tražimo kao tim – kazao je Cirbes.
Zvezda će u narednom kolu u petak dočekati Fenerbahče.

Povezana vest:  KOŠARKAŠKA LIGA SRBIJE, Valjevcima derbi protiv Čačana