dejan milojevic cz mega

Milojević: Iskoristićemo šansu ako se ukaže

Trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da njegova ekipa ima mnogo problema sa povredama pred duel sa Crvenom zvezdom u Jadranskoj ligi, ali da se nada da će njegovi košarkaši iskoristiti šansu protiv favorita ako im se ukaže.

-Imamo mnogo zdravstvenih problema. Zbog izostanaka igrača tokom nedelje nismo uspevali da održimo timski trening. Dešavalo nam se to par puta u toku ove sezone, ali smo tada dobro reagovali u takvim situacijama. Crvena zvezda je favorit za osvajanje takmičenja, podigli su formu i svakako žele pobedu pred sledeći meč u Evroligi – rekao je Milojević za sajt kluba.
-Kao i na početku sezone, mnogo puta do sada smo pokazali da možemo da igramo protiv njih. Ako nam se ukaže šansa za pobedu, nadam se da ćemo je iskoristiti – dodao je on.
Utakmica Mega Leks-Crvena zvezda igra se u ponedeljak u 21.00. Mega je u prošlom kolu izgubila u gostima od Metalca i ima devet pobeeda, dok je Zvezda pobedila Krku za svoj 10. trijumf u šampionatu. Košarkaš Nikola Ivanović je kazao da je zadovoljan dosadašnjim tokom sezone za Megu.
-Bili bismo neskromni da smo nezadovoljni dosadašnjim učinkom i rezultatima. Porazi su došli na utakmicama na strani koje smo igrali protiv favorita takmičenja, a i u tim mečevima smo bili u igri. Možda jedina mrlja je poslednji meč protiv Metalca u Valjevu gde smo imali dosta loših odluka koje su nas na kraju koštale pobede. Te greške ne smemo da ponovimo – rekao je Ivanović.
Ni on nije imao dilemu ko je favorit sutra.
-Zvezda igra kvalitetno, posebno u Evroligi i glavni je favorit za osvajanje Jadranske lige. U dosadašnjem toku lige smo pored talenta i kvaliteta, pokazali da se nikog ne plašimo. Uz agresivnu igru u odbrani i pametne odluke na terenu, imamo pravo da se nadamo pobedi koja bi nam izuzetno značila – rekao je Ivanović.

Povezana vest:  Radonjić: Veliki uspeh