petar bozic par (2)

Božić: Imamo više samopouzdanja, agresivno na Megu

Trener košarakaša Partizana Petar Božić rekao je danas da crno-beli sa više samopouzdanja ulaze u predstojeći meč u Jadranskoj ligi i dodao da će njegova ekipa na agresivnost Mege pokušati da odgovori istom merom.
-Ekipa Mega Leksa je pokazala da će se boriti za sam vrh. Odlično su selektirali tim, imaju mnogo mladih igrača koje je Dejan Milojević svojim umećem odlično uklopio u tim. Igraju veoma agresivno i iz te agresivnosti imaju dosta osvojenih lopti, po čemu su prvi u ligi. Veliku želju pokazuju kroz skok, naročito u napadu, po čemu su takodje prvi u ligi – rekao je Božić novinarima u Hali Pionir.
Partizan će sutra od 19.00 dočekati Mega Leks u Hali Pionir u utakmici 15. kola regionalne Jadranske lige.
-Mi posle dve utakmice, u kojima smo pobedili, sa više samopozdanja ulazimo u meč protiv Mege. Na njihovu agresivnost i želju moramo da odgovorimo makar istom merom – kazao je Božić.
Centar Partizana Kosta Perović je ranije ove nedelje odlučio da okonča karijeru, pa je novinare zanimalo da li će crno-beli angažovati novog igrača na toj poziciji.
-Za sada ne razmišljamo o dovodjenju igrača na toj poziciji – rekao je Božić.
Igrač crno-belih Kevin Džons izrazio je nadu da će njegova ekipa nastaviti niz pobeda.
-Radili smo veoma naporno prethodnih dana kako bismo dostigli Megin nivo igre. Mi smo igrali dobro kod kuće u poslednje vreme. Zadovoljan sam našom igrom i želimo da nastavimo tako – rekao je Džons.
Iz Partizana podsećaju da je ulaz na tribine za sutrašnji meč besplatan.
Partizan posle 14 odigranih utakmica zauzima sedmo mesto sa šest pobeda i osam poraza, dok je Mega četvrta sa skorom 9/5.

Povezana vest:  EVROLIGA, Meč Partizan - Real drugi najposećeniji u istoriji EL