dejan radonjic cz fener

Radonjić: Biće teško, Jadranska liga je prioritet

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegovu ekipu čeka teška utakmica protiv Budućnosti u Jadranskoj ligi.
-Znamo šta donosi Jadranska liga i to je naš prioritet. Očekuje nas vrlo težak meč, dobro poznajem ekipu Budućnosti. Trebaće nam vremena da dođemo do boljih mečeva u tom takmičenju posle Evrolige – rekao je Radonjić uoči gostovanja u Podgorici.
Zvezda će sutra u 21.00 igrati protiv lidera regionalnog takmičenja Budućnosti, u 15. kolu.
Radonjić je naveo da će njegova ekipa pokušati da se dobro spremi za predstojeći susret i da „nije isto“ kada se igra posle susreta u Evroligi jer je „ogromna potrošnja“.
Kapiten ekipe Branko Lazić kazao je da očekuje „jako tešku utakmicu“.
-Utakmica će biti izuzetno važna za raspored na tabeli. Bajern je već zaboravljen i okrenuli smo se potpuno utakmici u Podgorici još u subotu. U Crnoj Gori smo tek prošle godine slavili i to izuzetno teško. Znamo kakva je atmosfera u Morači, to je pravi domaći teren. Ali, naš cilj se zna, bez obzira na ogromnu potrošnju ovo je duel za vrh tabele – kazao je Lazić.
Marko Simonović je naveo da je pred Crvenom zvezdom veliko iskušenje i „sigurno najteža utakmica“ u regularnom delu sezone.
-Direktna borba za vrh tabele. Dobro znam taj parket i atmosferu, koliko Morača i atmosfera znače za domaći tim. Jesmo ispražnjeni posle velike pobede, ali naš cilj je jasan, a to je što boji rezultat u Jadranskoj ligi – rekao je Simonović.
Košarkaši Zvezde će se u Beograd vratiti u utorak, a u četvrtak će igrati protiv Tajfuna u 16. kolu Jadranske lige.

Povezana vest:  Zvezda odbranila titulu u Jadranskoj ligi