dejan radonjic cz cibona

Radonjić želi dobru igru Zvezde protiv Efesa

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da Efes ima kvalitetnu ekipu za završnicu Evrolige, ali da njegov tim u predstojećoj utakmici želi da prikaže dobru igru.
-Otputovali smo u Istanbul sa željom da pružimo dobru partiju, svesni kvaliteta i uz respekt protivnika. Efes predvodjen trenerom Dušanom Ivkovićem ima ove godine tim koji sa mnogo razloga može da očekuje visok plasman i završnicu. Svesni smo da neće biti lako, ali imamo i mi svoju želju i nadamo se dobroj utakmici – rekao je Radonjić za klupski sajt.
Košarkaši Crvene zvezde jutros su otputovali u Istanbul, gde će u sredu od 18 časova igrati protiv Efesa, utakmicu prvog kola Grupe E u Top 16 fazi Evrolige.
-Efes ima sjajnu centarsku liniju, dva odlična pleja i dva sjajna šutera, uz izvanredne i talentovane mlade domaće igrače. U odličnoj su formi, gledajući završnicu prvog dela Evrolige i pred početak Top 16 faze – naveo je trener Zvezde.
Radonjić je dodao da je novi igrač Zvezde Vasilije Micić obavio dva treninga sa ekipom i da će „videti koliko će moći da pomogne“ i da su ostali igrači zdravi i spremni za duel. 
U timu Zvezde neće biti novog igrača Terensa Kinsija, koji će debitovati 4. januara u utakmici protiv Cedevite, u 18. kolu Jadranske lige. Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Dangubić rekao je da će njegova ekipa pokušati da pobedi Efes, kako bi u dobroj atmosferi ušla u 2016. godinu.
-Očekuje nas teška utakmica protiv izuzetno kvalitetne ekipe koja ima najviše ambicije, predvodjena jednim od najboljih trenera u Evropi. Efes je podigao formu u drugom delu prve faze takmičenja. Želimo da pokušamo da dobijemo utakmicu, da napravimo brejk i da u dobroj atmosferi udjemo u Novu godinu – rekao je Dangubić.

Povezana vest:  NBA VESTI, Vilijams pre sirene za trijumf Dalasa, novi rekord Voriorsa