dejan milojevic cz mega

Milojević: Igokea težak protivnik, ali idemo na pobedu

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da njegovu ekipu očekuje veoma teško gostovanje protiv Igokee u Laktašima, ali i naglasio da Mega Leks u svakoj utakmici ide na pobedu.
-Igokea je dobar tim protiv koga igramo u nezgodnom momentu imajući u vidu da vode borbu za opstanak. Promenili su dva, tri igrača čime su pokazali da traže reakciju ekipe i očekuje nas veoma težak mec. Naš cilj je plejof i nedostaje nam još par pobeda da dođemo do njega. Verujemo u to što radimo, u svakom meču idemo na pobedu i nadam se da ćemo biti uspešni i u Laktašima – rekao je Milojević za klupski sajt i dodao da će u sastavu biti i kapiten Rade Zagorac, koji je doživeo povredu u prvom kolu ABA lige.
-Oporavak Zagorca teče po planu i očekujemo da zaigra u meču protiv Tajfuna. Fizički je spreman ali kod njega još uvek postoji određena doza straha pri ulasku u duele i mi nećemo požurivati njegov povratak dok taj strah ne nestane u potpunosti – zaključio je Milojević.
Košarkaš Mega Leksa Boris Savović rekao je da je Igokea izuzetno iskusna ekipa, ali da veruje da će njegov tim agresivnom odbranom doći do novog trijumfa.
-Imamo svoj put ka plejofu i sledeća prepreka je Igokea. U pitanju je vrlo iskusna ekipa na celu sa Radivojevićem koja poseduje kvalitet. Potrebno je da odigramo agresivnu odbranu tokom svih 40 minuta meča i na taj način da pronađemo put do još jedne pobede koja ce nas približiti našem cilju, plasmanu u plejof – zaključio je Savović.
Utakmica između Igokee i Mega Leksa na programu je u ponedeljak od 21.00 sati u Sportskoj hali u Laktašima.

Povezana vest:  Zvezda: Nezapamćeno interesovanje za duel sa Olimpijakosom