vladimir djokic trener metalac

Đokić: Nismo želeli da se ponovi prošla godina

Trener Metalca Vladimir Đokić rekao je da je njegova ekipa danas zasluženo pobedila Borac i da očekuje kvalitetnu igru svojih košarkaša u polufinalu Kupa Radivoja Koraća.
Nismo hteli da se ponovi ono što je bilo prošle godine, kada smo izgubili od Vršca u četvrtfinalu. Mislim da smo zasluženo pobedili i sada želimo da se oporavimo i odigramo kvalitetno u polufinalu. Videćemo kako će to izgledati – rekao je Đokić novinarima posle utakmice u Nišu.
Metalac se plasirao u polufinale Kupa, pošto je posle produžetka sa 96:86 savladao Borac. Ekipa iz Valjeva će sutra u 17.00 igrati protiv Mega Leksa. Đokić je pohvalio igrače Borca, za koje je rekao da igraju izuzetno dobro i poželeo im je sreću u nastavku sezone.
-Borac je igrao sjajno. Znali smo šta nas očekuje. Momci igraju fantastično, bili su u igri do samog kraja. Ali, mislim da smo zasluženo pobedili. Iskusniji smo i to smo pokazali na terenu – kazao je Đokić.
Košarkaš Metalca Tomislav Gabrić čestitao je protivničkim igračima na borbenosti.
-Utakmica je bila izuzetno teška. Borac je bio motivisan. Borili smo se do samog kraja, bilo je napeto – rekao je Gabrić.
Trener Borca Raško Bojić rekao je da je verovao u iznenađenje, ali da je presudio kvalitet Metalca.
-Verovao sam da možemo da napravimo iznenađenje, ali u odsudnim trenucima nismo imali koncentraciju. Čestitao bih Metalcu na zasluženoj pobedi i želim im puno sreće, posebno u Jadranskoj ligi – rekao je Bojić.
Igrač Borca Bojan Stanojević čestitao je protivniku na plasmanu u polufinale Kupa.
-Odigrali smo jako dobru, iscrpljujuću utakmicu. Pokazali smo da i Košarkaška liga Srbije ima kvalitet, na jednu loptu smo igrali sa ekipom koja već dve-tri sezone igra Jadransku ligu. Da smo imali sreće, možda bi bio i bolji rezultat – rekao je Stanojević.

Povezana vest:  Rekordna gledanost košarkaške utakmice