rener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da njegova ekipa pred predstojeći duel sa Partizanom u Superligi treba da izvuče pouke iz nedavnog poraza od crno-belih, kako bi pobedila i osvojila prvo mesto u grupi.

-Očekuje nas ekipa koja je sigurno favorit za prvo mesto u grupi i jedan od favorita za titulu. Dolaskom Novice Veličkovića su se mnogo pojačali. Pokazao je koliko znači ekipi i u prethodnoj utakmici je bio odlučujući faktor u pobedi Partizana. Potrebno je da izvučemo pouke iz tog meča kako bismo pobedili i osvojili prvo mesto u grupi i dobili lakšeg protivnika u polufinalu – rekao je Milojević za klupski sajt.

Košarkaši Mega Leksa u subotu od 21 čas igraju u beogradskoj hali „Aleksandar Nikolić“ protiv Partizana, utakmicu petog kola Grupe B u Superligi. Partizan ima sve četiri pobede a Mega pobedu manje posle poraza od Partizana, pa će sutrašnji duel odlučiti o prvom mestu u grupi.

Povezana vest:  Srbija u četvrtfinalu EP

U tim Mege vratiće se plejmejker Nikola Ivanović vratiće se u tim, pošto se oporavio od povrede koju je zadobio protiv Partizana u drugom kolu. Crno-beli su tada u Sremskoj Mitrovici pobedili sa 85:81.