Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da očekuje drugačiju drugu utakmici finalne serije plej-ofa Superlige Srbije protiv Partizana i dodao da će njegov tim za cilj imati novu pobedu.

-Očekuju nas drugačije okolnosti, utakmica se igra pred navijačima Partizana. Naš rival će se sigurno pripremiti za ovaj meč, i znamo da nas očekuje jako teška utakmica. Svesni smo da će ovo biti drugačiji duel od onog koji smo odigrali u petak – rekao je Radonjić.

Povezana vest:  Hjuston pobedio Denver, 14 poena Jokića

Crvena zvezda je sinoć u hali „Aleksandar Nikolić“ sa 84:53 pobedila Partizan u prvoj utakmici plej-ofa, a drugi meč na programu je sutra.

-Naravno da želimo da ostvarimo još jednu pobedu u seriji, i spremamo se za taj duel, jer je meč u petak bio tek prvi korak ka željenom cilju – rekao je Radonjić za klupski sajt.

Povezana vest:  Maljković: Albanija sanja da ostvari veliku pobedu na domaćem terenu

Plejmejker crveno-belih Stefan Jović rekao je da će ekipa u narednoj utakmici pokušati da popravi ovosezonski negativan skor s Partizanom u gostima.

-Bez obzira na razliku kojom smo pobedili, smatram da će biti drugačije okolnosti u nedelju. Nismo dobili Partizan na njihovom terenu ove sezone i potrudićemo se i želimo da popravimo taj negativan skor. U nedelju će biti drugačiji ambijent, biće mnogo teže i spremamo se za to – rekao je Jović.

Povezana vest:  Zvezda u finalu plej-ofa, slomila Megu u poslednjoj četvrtini

Domaćin sutrašnje utakmice biće Partizan, a po ranijem dogovoru klubova, biće razmenjeno 400 ulaznica, pa će crveno-beli i na drugom meču imati podršku svojih navijača. Druga utakmica finala plej-ofa Superlige, koje se igra na tri pobede, izmedju Partizana i Crvene zvezde igraće se sutra od 21.00 u dvorani „Aleksandar Nikolić“.