Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić ostaće u tom košarkaškom klubu i naredne sezone, saopštili su danas crveno-beli. Kako se navodi, u skladu sa ugovorom koji ima sa klubom, Radonjić će ostati u redovima šampiona ABA i KLS lige i u takmičarskoj 2016-2017 godini.

-Trener sa najviše pobeda u dosadašnjoj istoriji kluba sa Malog Kalemegdana insistirao je na ostanku u Beogradu i pored interesovanja pojedinih stranih klubova, što je svojevrsno priznanje i KK Crvena zvezda, koji je dvostruki uzastopni osvajač ‘duple krune’ i redovni i uspešni učesnik Evrolige – piše u saopštenju Zvezde.

Povezana vest:  LA Lejkersi uz tripl-dabl Džejmsa pobedii Denver predvodjen Jokićem

Radonjić je prvi tim Zvezde preuzeo u aprilu 2013.godine. Osim rekordnog broja pobeda, osvojio je dve ABA i KLS lige, dva Kupa, a sa crveno-belima je igrao u polufinalu Evrokupa, kao i u četvrtfinalu Evrolige u prošloj sezoni.

Radonjić je danas otputovao u Barselonu gde će kao trener crveno-belih prisustvovati redovnim godišnjim sastancima Evrolige sa ostalim trenerima klubova, koji će se takmičiti naredne sezone u novom formatu najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.

Povezana vest:  Zvezda izgubila od Panatinaikosa