Trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da će njegovom timu biti dodatno otežan posao protiv Avelina u Ligi šampiona zbog povrede nekolicine košarkaša, ali i da se nada da će ekipa odigrati kvalitetno.

-Očekuje nas veoma težak meč jer je Avelino jedna od najboljih ekipa u našoj grupi. Imamo mnogo problema sa povredama u ekipi, zbog čega meč u Italiji neće igrati Rade Zagorac, Ognjen Jaramaz, Alfa Kaba i Jovan Novak. U kakvom god sastavu da se suprotstavimo sutra, nadam se da ćemo odigrati jedan kvalitetan meč protiv Avelina – rekao je Milojević za sajt kluba.

Mega u meč osmog kola Grupe D ulazi sa dve pobede i pet poraza, dok Avelino ima pet pobeda. Mega iz Italije direktno putuje u Skoplje na utakmicu protiv MZT-a u Jadranskoj ligi. Krilni centar Mega Leksa Vlatko Čančar takodje je rekao da očekuje tešku utakmicu.

Povezana vest:  Radonjić: Nadam se da ćemo igrati kao u Evroligi

-Očekuje nas teška utakmica na gostovanju u Italiji. Avelino je vrlo kvalitetna i iskusna ekipa, što je pokazala i svojim igrama u Ligi šampiona i italijanskom šampionatu. Pobedili su nas u prvom meču u Sremskoj Mitrovici. Sada će svakako biti još teže zbog svih problema sa povredama koje imamo, ali nas to neće sprečiti da damo sve od sebe u ovoj utakmici – rekao je Čančar.

Povezana vest:  NBA VESTI, Memfis izbacio Spurse

Utakmica se igra u sredu od 20.30.