Trener Partizana Aleksandar Džikić rekao je danas da njegovu ekipu u predstojećoj utakmici Lige šampiona protiv turskog Bešiktaša očekuje „najkvalitetniji i najiskusniji“ rival, i da njegovi košarkaši moraju da ulože mnogo energije kako bi pobedili.

-Bešiktaš je najkvalitetniji i najiskusniji sastav u našoj grupi, realno su sa skorom 7/1 već jednom nogom u sledećem krugu takmičenja. Oni jesu kvalitetniji, ali mi moramo da budemo ekipa sa više uložene energije, koja više radi na terenu, koja više trči, koja se više bori – rekao je Džikić za klupski sajt.

Košarkaši Partizana će sutra, u devetom kolu od 20.30 u dvorani „Aleksandar Nikolić“ u Beogradu ugostiti ekipu Bešiktaša, lidera grupe E Lige šampiona.

Povezana vest:  Košarkaši Zvezde pobedili Partizan, Regland odlučio

-Vrlo su iskusna ekipa, sa šest stranaca koji imaju dominantnu minutažu i učinak, medju kojima je i (Vladimir) Štimac, koji ima vrlo dobru sezonu. Pokušaćemo da odigramo bolje nego u Istanbulu, pre svega u odnosu na njihove individualne kvalitete – rekao je Džikić.

On je izrazio nadu da će veliki broj ljudi podržati njegovu ekipu na sutrašnjoj utakmici.

Povezana vest:  Vukoičić: Potreban maksimum za pobedu nad Megom

Ulaznice za utakmicu izmedju Partizana i Bešiktaša biće u prodaji na dan utakmice, a blagajna dvorane „Aleksandar Nikolić“ se otvara tri sata pre početka meča. Cena ulaznica za tribine iznosi 300 dinara, dok je za parter potrebno izdvojiti 500.