Košarkaški klub Crvena zvezda još jednom je apelovao na svoje navijače da na današnjoj utakmici protiv Panatinaikosa u Evroligi svoj tim bodre sportski i da ništa ne bacaju na teren. Utakmica izmedju Zvezde i Panatinaikosa igra se danas od 19.00 u hali „Aleksandar Nikolić“.

Zvezda je apelovala na svoje pristalice da dodju znatno ranije u dvoranu i da ne nose kovani novac, upaljače jer će im biti oduzimani na ulazima.

-Klub još jednom moli sve da bez obzira na dešavanja na utakmici, bodre svoj tim, i ne ubacuju nikakve predmete u teren, jer su takvi ispadi naneli štetu klubu u vidu kazni koje iznose više desetina hiljada evra – navodi se u saopštenju.

Zvezda je apelovala na navijače da ne da ne stoje na prolazima (stepeništima) i na ulazima u dvoranu, kao i da o ni koji nemaju ulaznicu ne dolaze do hale, jer im obezbedjenje i policija neće dozvoliti pristup dvorani „Aleksandar Nikolić“.

Povezana vest:  Džikić: Da nastavimo da pobeđujemo, da se ne pravi slava od ovoga

Crveno-beli su podsetili i da se, prema pravilima Evrolige, ulazak bilo koga na teren nakon utakmice, a ko se ne vodi kao službeno lice, kažnjava se novčano, kao i da je klub poslednju takvu kaznu platio posle utakmice s Fenerbahčeom.

-Zato još jednom podsećamo, da svaki bilo kakav prekršaj u budućnosti, može Zvezdi doneti igranje utakmice bez prisustva publike i do novih novčanih kazni klubu – navodi se u saopštenju.

Povezana vest:  Radonjić zadovoljan borbom, očekuje tešku treću utakmicu