Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da će se tim potruditi da pobedi Cibonu u Jadranskoj ligi, uprkos problemima s povredama.

„Očekuje nas nova utakmica u Jadranskoj ligi pred našim navijačima, protiv Cibone. Ponovo se nalazimo u vrlo intenzivnom ritmu utakmica, pošto nas nakon ovog meča očekuje i gostovanje u Skoplju, pa pravo iz Makedonije se selimo na Kup. Na predstojećoj utakmici sa Cibonom neizvestan je nastup Stefana Jovića i Ognjena Dobrića, dok sigurno neće nastupiti Nemanja Dangubić. Trudićemo se, medjutim, da, uz ove sada već standardne probleme, izborimo novu pobedu pred našim pristalicama i navijačima“, rekao je Radonjić za sajt kluba.

Povezana vest:  Pretplatne karte KK Crvena zvezda od nedelje u prodaji

Zvezda je u četvrtak igrala u Moskvi i izgubila od evropskog prvaka CSKA, a sada dočekuje Cibonu, petoplasiranu ekipu na tabeli Jadranske lige. Crveno-beli će odmah u utorak igrati protiv Karpoš Sokola u Jadranskoj ligi, da bi posle imala više vremena za obaveze u Evroligi posle kupa.

„Sledi novi duel u regionalnom takmičenju sa Cibonom. Njih dobro poznajemo, ali imamo i mnogo kadrovskih problema. Bez obzira na sve probleme, medjutim, želimo da osvojimo nove bodove u nedelju popodne pred put u Skoplje i kasniji odlazak na kup u Nišu“, rekao je Kuzmić.

Povezana vest:  Zvezda poražena od prvaka Evrope

Utakmica Crvena zvezda – Cibona igra se u nedelju od 17.00.