Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da je njegova ekipa u teškoj situaciji zbog povredjenih igrača, ali da će dati sve od sebe da se plasira u finale Kupa Radivoja Koraća u Nišu.

Košarkaši Zvezde u subotu od 17 časova u Nišu igraju protiv FMP-a, u polufinalu Kupa Radivoja Koraća. Radonjić u tom duelu neće moći da računa na od ranije povredjenog Nemanju Dangubića i nedovoljno oporavljene Nejta Voltersa i Milka Bjelicu.

-U polufinalu protiv FMP-a izvesno je da ćemo biti lišeni pomoći trojice igrača koji su odsutni. Nejt Volters i Milko Bjelica su bolje, ali u nedovoljnoj meri da očekujem da će igrati protiv FMP-a. Dangubić je na terapijama u Beogradu. Apsolutno sam svestan da su opterećenja ogromna i to u ovolikom nizu utakmica, medjutim, daćemo sve od sebe da udjemo finale kupa Radivoja Koraća – rekao je Radonjić za klupski sajt.

Crveno-beli će u petak uveče trenirati u dvorani osnovne škole „Duško Radović“ u Nišu, jer je teren u dvorani Čair zauzet zbog drugog četvrtfinalnog dana Kupa. Organizatori su saopštili da su sve ulaznice za utakmicu rasprodate.

Povezana vest:  Anzulović umesto Radulovića na klupi Cibone