Košarkaš Crvene zvezde Luka Mitrović rekao je danas je svestan da će njegov tim imati ulogu favorita u predstojećoj utakmici protiv Budućnosti, ali i dodao da niko u klubu ne beži od te uloge.

„Naredni meč je definitvno najbitniji za nas u ovom periodu. Svi smo nadali da ćemo završiti seriju već u Podgorici, ali nismo bili na zadovoljavajućem nivou koji bi nam omogućio da ih savladamo u dva meča. Sada oni dolaze u Beograd, svesni smo težine utakmice, svesni smo uloge favorita i ne bežimo od toga. To je nešto što nosimo tokom čitave sezone i nešto što moramo da iznesemo na najbolji način sada kada je najbitnije“, rekao je Mitrović, objavljeno je na sajtu Jadranske lige.

Povezana vest:  Zagorac i sledeće sezone kapiten Mega Leksa

Zvezda će sutra u dvorani FMP-a u Železniku dočekati Budućnost u trećoj utakmici polufinala plej-ofa Jadranske lige.

Mitrović je naveo da će ekipa morati da nadomesti izostanak Stefana Jovića, kojeg je nazvao „mozgom ekipe“.

„Teško je bez Stefana (Jovića) koji je mozak naše ekipe i pokretač svih akcija, ali moramo da nadomestimo njegov izostanak preko dobre odbrane i uz mnogo kontranapada i lakih poena“, rekao je Mitrović.

Povezana vest:  Jovana Preković iz Knjaza osvojila bronzanu medalju na Zlatnoj ligi u Roterdamu

Utakmica između Crvene zvezde i Budućnosti igra se sutra od 19.00 u Železniku, a pobednik će se plasirati u finale Jadranske lige u kom će igrati protiv Cedevite koja je u polufinalu bila bolja od Partizana.