Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić rekao je danas da je predstojeća utakmica protiv Igokee u ABA ligi veoma važna za njegov tim i dodao da bi pobeda u tom meču mnogo donela crno-belima.
„Igokea u dosadašnjem toku sezone igra jako dobro, bolje nego što njihov skor pokazuje. Imaju odlične igrače, jakog stranca na poziciji četiri i veoma su opasni, što su uostalom i pokazali protiv Cedevite i Budućnosti. Mi ćemo im se suprotstaviti našom mladošću i agresivnom igrom u obe faze igre“, rekao je Nikolić za sajt beogradskog kluba.

Povezana vest:  Crna Gora pobedila u Talinu

Košarkaši Partizana sutra dočekuju Igokeu u utakmici petog kola ABA lige.

Oba kluba, posle četiri odigrana kola, imaju skor od dve pobede i dva poraza.

„Nama je ova utakmica jako važna, puno timova ima isti skor kao i mi i pobeda bi nam mnogo toga donela“, rekao je Nikolić.

Bek Partizana Vanja Marinković naveo je da će njegova ekipa morati da pruži najbolju partiju do sada ako želi pobedu u sutrašnjem meču.

Povezana vest:  Vujošević: Najvažnije je da pobedimo Lijetuvas Ritas

„U predsezoni smo se sa Igokeom sastali dva puta i skor je 1:1, ali od tada smo se pojačali i oni i mi, tako da će sutrašnja utakmica biti nešto sasvim drugo. Pokazali su dobru formu, pokazali su da mogu svakoga da pobede i mi ćemo morati da pružimo svoju najbolju partiju do sada, ako mislimo da dođemo do pobede“, rekao je Marinković.

Povezana vest:  Mijailović: Bez pritiska, ponašajmo se sportski

Utakmica između Partizana i Igokee igra se sutra od 21.00 u dvorani „Aleksandar Nikolić“.