Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević rekao je danas da njegova ekipa mora da igra agresivno i pametno u odbrani, ako želi pobedu protiv Partizana u predstojećem meču u ABA ligi.

-Partizan je pokazao da je jako kvalitetna ekipa koja je sposobna da veoma često ubaci 90 i više poena protivnicima. Moramo da odigramo veoma agresivno i pametno u odbrani i da pokušamo da nametnemo naš ritam. Ukoliko uspemo u tome, verujem da ćemo imati šansu da iz ovog duela izadjemo kao pobednici – rekao je Milojević za sajt kluba.

Povezana vest:  Alimpijević: Zvezda ide na pobedu protiv Barselone

Košarkaši Mege dočekuju sutra u Sremskoj Mitrovici ekipu Partizana u utakmici Osmog kola reginalnog takmičenja. Mega posle sedam odigranih kola ima tri pobede i četiri poraza, dok crno-beli imaju pobedu više. Trener Mege za meč protiv Partizana zbog povreda neće moći da računa na Nikolu Miškovića i Ognjena Čarapića.

Kapiten Mege Nikola Rebić rekao je pobeda protiv MZT-a u Skoplju u prethodnom kolu njegovoj ekipi vratila samopouzdanje koje je bilo poljuljano nakon tri poraza.

Povezana vest:  Dodik organizovao prijem za predstavnike klubova i lige

-Igramo protiv Partizana koji je odličan tim, dobro popunjen na svim pozicijama i kako sezona odmiče igraju sve bolje i bolje. Sigurno je da nas očekuje veoma težak meč. Pozivamo sve Mitrovčane da nas u subotu podrže u velikom broju, a mi ćemo dati sve od sebe da ostvarimo najbolji mogući rezultat i pobedimo Partizan – rekao je Rebić.

Povezana vest:  CSKA očekivano bolji od Žalgirisa

Utakmica se igra sutra od 19.00.