Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić rekao je da je njegova ekipa u večerašnjem porazu od Olimije ponovo igrala loše u odbrani, ali je istakao da veruje da će crno-beli biti među četiri najbolja tima u ABA ligi.

„Iako smo igrali slabo, imali smo neku kontrolu utakmice u prvom poluvremenu. Mislim da smo u drugom poluvremenu mislili da ćemo dobiti utakmicu lagano… Stigao nas je umor, svako svakog može da dobije u ovoj ligi. Opet slaba, individualna odbrana, nismo ni malo napredovali što se tiče odbrane“, rekao je Nikoloć novinarima posle utakmice.

Povezana vest:  Srpski juniori deklasirali Ruse na EP

Košarkaši Partizana izgubili su večeras u Beogradu od ljubljanske Olimpije sa 77:78 u utakmici devetog kola ABA lige.

Nikolić je istakao da je u prvom poluvremenu odbrana i „ličila na nešto“, ali da to u nastavku meča nije bio slučaj.

„Kad se odlučivala utakmica bilo je soliranja. Ja sam namestio poslednji napad i verovao sam u pobedu, da će Gos da odigra na ‘pik en pop’, da doda Novici… Igrač koji ima loptu nikad ne odlučuje, mora da se doda. On je hteo da reši utakmicu, a tri igrača su ga poklopila i izgubili smo ovako važnu utakmicu“, rekao je Nikolić.

Povezana vest:  FMP dobio poznate protivnike u Top 16 fazi Evročelendž kupa

Crno-belima je ovo četvrti poraz od početka sezone u regionalnom takmičenju. Novinare je zanimalo da li se brine zbog rezultata.

„Ja mislim da će Partizan biti u četiri. Koncepcija je da se mladi igrači razigravaju, a bićemo sigurno u četiri. Imamo sad pauzu, spremićemo se bolje, videćemo da li će doći još neko pojačanje“, rekao je trener Partizana i dodao da su njegovom timu potrebna dva pojačanja.

Povezana vest:  EVROKUP, Policija pola sata pre meča zatvorila ulaze u halu Pionir

Partizan je suspendovao igrača Samarda Semjuelsa zbog kršenja klupske discipline, a novinare je zanimalo da li je definitivno otišao iz kluba, da li se javio.

„Nije se javio, ne treba ni da se javlja“, rekao je Nikolić.