Košarkaši Los Anđeles klipersa pobedili su rano jutros na svom terenu ekipu Memfisa sa 113:105, dok su Sakramento kingsi poraženi od Šarlota sa 131:111.

Kliperse su do četvrte uzastopne pobede vodili Lu Vilijams sa 33 i Blejk Grifin sa 21 poenom, dok je Si Džej Vilijams ubacio 18.

Srpski košarkaš Miloš Teodosić je na parketu proveo 34 minuta i za to vreme je postigao 13 poena i zabeležio pet skokova, šest asistencija, jednu blokadu i pet izgubljenih lopti.

Povezana vest:  Dženkins i Šilb: U Zvezdu zbog navijača i visokih ciljeva

U poraženom timu najefikasniji je bio Tajrik Evans sa 18 poena.

Košarkaši Šarlota upisali su treću uzastopnu pobedu u Sakramentu, a najzaslužniji za to bili su Nikola Batum sa 21 i Dvajt Hauard sa 20 postignutih poena, dok je Kemba Voker meč završio sa 12 poena i 10 asistencija.

Kod Kingsa, koji su izgubili pet od poslednih šest utakmica, najbolji je bio Zek Rendolf sa 24 poena.

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović je odigrao dobar meč, on je za 24 minuta u igri postigao 11 poena i upisao dva skoka i pet asistencija.

Povezana vest:  Fenerbahče slavio u Barseloni, CSKA u Malagi

Košarkaši Klivlenda pobedili su Portland na svom terenu sa 127:110 u debiju Ajzee Tomasa za Kavalirse. Tomas je u prvom meču za sedam meseci postigao 17 poena za 19 minuta na terenu.

Dvejn Vejd je bio najefikasniji u pobedničkom timu sa 24 poena, Kevin Lav je ubacio 19, a Dvejn Vejd 15 poena.

Demijan Lilard je bio najbolji u ekipi Portlanda sa 25 poena, dok je Jusuf Nurkić postigao dva manje.

Povezana vest:  20. KOLO Košarkaške lige Srbije, Borac prvi, Mega Vizura dočekuje Napredak

Košarkaši San Antonija slavili su protiv Njujorka sa 100:91 i ta pobeda odvela je trenera Grega Popovića na peto mesto večne liste. On je sada peti trener u istoriji po broju pobeda u NBA ligi sa 1.776 trijumfa.

Finiks je bio bolji od Atlante sa 104:103, a pobedu Sansima doneo je Devin Buker sa linije za slobodna bacanja.