Trener košarkaša Dinamika Miroslav Nikolić ocenio je posle večerašnje eliminacije svog tima iz Kupa Radivoja Koraća da je njegova ekipa izgubila od atletski i mentalno jačeg Mega Bemaksa.

Košarkaši Dinamika izgubili su večeras u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća od Mege sa 94:79.

„Velika je razlika između Jadranske i naše lige. Malo su oni i mentalno i atletski jači, svuda su bolji. Nametnuli su svoju igru, borbenost i skok, nismo mogli da im pariramo“, rekao je Nikolić novinarima.

Povezana vest:  NBA rezultati, četvrtak 14. januar

Nikolić je istako da je 21 ofanzivni skok Mege „nedopustiv“, i da je rezultat realan.

„Pratili smo 10 minuta, ali nismo mogli, zasluženo su pobedili. Bolje su skakali, 21 skok je nedopustiv. Kad promaše, oni su iz drugog napada davali poene. Insistirali smo na tome da ne uđemo u njihov brz napad i skok, ali ne vredi. Rezultat je realan“, kazao je Nikolić.

Povezana vest:  Sin Doka Riversa: Želim da uništim LeBrona na parketu

Košarkaš Dinamika Miloš Milisavljević složio se sa svojim trenerom i naveo da nisu smeli da dopuste Megi skokove u napadu.

„Dopustili smo im 21 ofanzivni skok što je nemoguće kada je ovakav nivo u pitanju. Iako smo znali da su agresivni, nismo uspeli da im pariramo. Možda je to glavni razlog poraza. Mi skok u napadu nismo smeli da dopustimo. Zaslužena pobeda Mege, a mi se okrećemo našoj ligi“, rekao je Milisavljević.

Povezana vest:  Tuča košarkaša Partizana i Zvezde u Pioniru