Košarkaši Sakramenta pobedili su prošle noći u gostima ekipu Golden stejta sa 98:93, a srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović je za pobednički tim ubacio 11 poena.

Bogdanović je za 24 minuta na terenu upisao i pet skokova, tri asistencije i jednu ukradenu loptu.

Najefikasniji u redovima Kingsa bio je Badi Hild sa 22 poena, dok je na drugoj strani najbolji bio Kvin Kuk sa 25.

Povezana vest:  Vanesa Brajant: Kobi me je varao sa stotinu žena

Košarkaši Los Anđeles Klipersa su u gostima izgubili od Oklahome sa 121:113.

Kori Bruer je sa 22 poena bio najefikasniji u redovima Oklahome, dok je Rasel Vestbruk upisao svoj 22. „tripl-dabl“ u sezoni – 16 poena, 10 skokova i 11 asistencija.

U poraženom timu istakao se Tobajas Heris sa 24 poena, Ostin Rivers je ubacio jedan manje, dok je Lu Vilijams postigao 18.

Povezana vest:  Počeo Aqua Viva Sport Ušće Hoops Challenge košarkaški turnir

Srpski plejmejker Miloš Teodosić je za 29 minuta na terenu upisao 12 poena, četiri asistencije i po jedan skok i ukradenu loptu. Boban Marjanović je igrao osam minuta i za to vreme je postigao isto toliko poena, uz sedam skokova. ;

Košarkaši Toronta slavili su posle produžetka na svom terenu protiv Dalasa sa 122:115 i tako upisali 11. uzastopnu pobedu. Toronto je do pobede vodio Demar Derozan sa 29 poena.

Povezana vest:  NBA VESTI, Chris Paul blistao

Košarkaši Majamija pobedili su Los Anđeles Lejkerse sa 92:91 predvođeni Goranom Dragićem, koji je meč završio sa 30 poena, Boston je bio bolji od Orlanda sa 92:83, dok je Filadelfija pobedila Bruklin sa 120:116.