akva_viva_uscePočeo Aqua Viva Sport Ušće Hoops Challenge košarkaški turnir

U sali bioskopa „Kolosej“, u tržnom centru Ušće, održana je zvanična konferencija za novinare na kojoj je najavljen Aqua Viva Sport Ušće Hoops Challenge, gde je zvanični promoter ovog košarkaškog turnira, poznati plivač Milorad Čavić predstavio celokupan program ovog neobičnog  košarkaškog turnira.

U organizaciji agencije Core Media i TC Ušće od 28. avgusta do 12. septembra održava se košarkaški turnir Aqua Viva Sport Ušće Hoops Challenge. Tokom trajanja Svetskog prvenstva u Turskoj ispred TC Ušća biće postavljen košarkaški teren na kojem će biti održano niz akcija u duhu predstojećeg Mondobasketa.

Povezana vest:  Kadeti Srbije uspešno startovali na SP

Centralni događaji su turniri koji se održavaju tokom vikenda:

– 28. i 29. avgust,  turniri mlađih kategorija košarkaških klubova

– 04. i 05. septembar, VIP/Celebrity turnir

– 11. i 12. septembar, turnir u basketu 3 na 3

Pored najavljenih turnira svakodnevno će biti organizovana i druga takmičenja, poput skills challenga, Playstation turnira, turnira u šutiranju trojki, zakucavanju… Oko terena biće postavljeni i dodatni sadržaji koji će zaljubljenicima u košarku omogućiti potpuni ugođaj. Posebno, na  Aqua Viva Sport Ušće Hoops Challengu biće organizovano gledanje utakmica naše reprezentacije na SP. Za vreme trajanja turnira očekuje se dolazak brojnih poznatih ličnosti, košarkaških zvezda, legendi sporta, a obezbeđene su i brojne nagrade za one najbolje.

Povezana vest:  Bivši košarkaši Partizana podelili umeće sa štićenicima Doma Drinka Pavlović

Milorad_Cavic_kzn_11Prateći svoju tradiciju posvećenosti sportu, sponzor ovog događaj je Aqua Viva. Sportska pića Aqua Vive iz linije SPORT pružaju sigurnu podršku u brzoj rehidraciji ogranizma pre, tokom i nakon sporta. Svi učesnici HOOPS CHALLENGE imaće priliku da se pripreme za postizanje najboljih rezultata uz sportska pića Aqua Vive Hydroactive, Slim i Recharge koja su kreirana od strane eksperata za bržu rehidrataciju organizma pre, tokom i nakon sporta.

-Sa zadovoljstvom sam prihvatio poziv drugara da budem promoter jednog takvog sportskog događaja kao što je Aqua Viva Sport Ušće Hoops Challenge. Plivanje je moj život, ali košarku jako volim i dobro je poznato da je moj rođeni brat profesionalac. Veliki sam navijač naše reprezentacije i svim srcem sam uz naše košarkaške koji se bore na Svetskom prvenstvu. Učešćem na turniru Aqua Viva Sport Ušće Hoops Challenge pokušaću aktivno da pružim podršku našim igračima u Truskoj, zato pozivam i sve druge da nam se pridruže, posete ovaj događaj, odigraju partiju basketa, pogledaju neku utakmicu i ako su dovoljno dobri osvoje neku nagradu. Ovom akcijom želimo da promovišemo prave vrednosti, kao što su sport, drugarstvo, fer-plej I zdrav život  – rekao je Milorad Čavić.

Povezana vest:  EVROLIGA, Rezultati utakmica drugog kola i tabele Evrolige