Košarkaši Partizana obeležili kraj uspešne sezone
KALENDAR_PARTIZAN_KKKošarkaški klub Partizan je obeležio kraj godine prigodnim koktelom u Klubu sportista na stadionu Partizana. Tom prilikom je promovisan i kalendar na kome su se našle fotografije prvog tima sa svih utakmica ove sezone kao i sa turneje po Americi. Decembar mesec je posvećen ženskom košarkaškom klubu Partizan, a predstavljene su i sve mlađe kategorije našeg kluba.
U prijatnom ambijentu, svim okupljenim novinarima i prijateljima kluba odbratio se poslovni direktor Mlađan Šilobad ocenivši da je 2009. godina bila jedna od najuspešnijh u istoriji kluba. Godina u kojoj je osvojen 10. nacionalni kup, po treći put za redom titula u NLB ligi i 16. titula prvaka države, osma u nizu. Šilobad je takođe istako i velike uspeh koji je Partizan zabeležio van terena, ostvaren je rekod posećenosti jednoj Evroligaškoj utakmici 22567 gledalaca u Beogradskoj areni, klub je dobio Majsku nagradu, a naš trener Duško Vujošević je proglašen najboljim trenerom Evrolige u sezoni 2008/2009. Nakon dobrodošlice svi prisutni gosti imali su priliku da u razgovoru sa crno-belim momcima sumiraju utiske iz prethodne i da jedni drugima požele uspešnu 2010. godinu. Prvotimcima našeg kluba u potpisivanju kalendara pridružile su se i košarkašice, a svi prisutni su imali priliku da dobiju po primerak novog kalendara kao i da se fotografišu sa momcima i devojkama iz crno-belog tabora.
Koktelu su prisustvovali i članovi uprave, zaposleni iz celokupnog JSD Partizan , kao brojni novinari i prijatelji kluba.
Povezana vest:  NBA trener na seminaru u Beogradu