vlada_jovanovic_trener_kk_partizanNLB LIGA

Počinje novi šou, Partizan brani titulu

 

Prošle godine ekipa beogradskog Partizana osvojila je Jadransku ligu a sada je na programu nova sezonu, novi klubovi, treneri i igrči. Iz Srbije će u ovom takmičenju učestvovati četiri kluba – Partizan, Crvena zvezda, Radnički i Hemofarm.

U prvom kolu, petak, Hemofarm na svom terenu u Vršcu dočekuje hrvatsku Cibonu. Farmaceuti su raspoloženi za predstojeći meč i za tu utakmicu otvoriće vrata širom za ljubitelje košarke (besplatan ulaz).

Povezana vest:  Radonjić: Zaslužena pobeda Žalgirisa, bili su bolji

U subotu su na programu pet utakmica. Branioci titule – Partizan u Hali Pionir dočekuje podgoričlku Budućnost, neugodnog rivala ali će crno beli pod vođstvom novog trenera Vlade Jovanovića i sa podmlađenom sastavu pokušati do ostvare rezultat od prošle sezone.

Novi član Jadranske lige je i češki Nimburk koji će u prvom kolu dočekati Crvenu zvezdu koja će, poput Feniksa, da se uzdigne iz teđške situacije u kojoj se klub nalazi. Ekipa kragujevačkog Radničkog dovela je par pojačanja tako da će u novu sezonu ući kao ekipa koja bi „sa strane“ mogla da iznenadi.

Povezana vest:  Partizan i Mega Vizura lako do pobeda

 

Raspored 1. kola

Petak, 20,15:

Hemofarm – Cibona

Subota:

17,00: Partizan – Budućnost

17,00: Cedevita – Zadar

18,00: Nimburk – Crvena zvezda

20,00: Olimpija – Igokea

20,15: Široki – Krka

Nedelja, 17,00:

Zagreb – Radnički