jawai_nathan_par_hem3. KOLO NLB REGIONALNE LIGE

Zvezda dočekuje Radnički, Partizan protiv Širokog

 

Nastavlja se takmičenje u regionalnoj NLB ligi. Na redu su utakmice trećeg kola a četiri srpska kluba očekuju teške utakmice.

Naime Crvena zvezda prvi put igra na svom parketu a treneru Uvalinu je ovo šansa da se “isčupa” i ostvari prvu pobedu sa mladom ekipom. Na magdan im dolazi ekipa Kragujevca koja u dva kola ima isti skor kao Zvezda – dva poraza.

Povezana vest:  Igor Rakočević, Jordin Canada, Joe Harris i Ticha Penicheiro učestvuju na omladinskom NBA  online kampu na aplikaciji Jr. NBA OWQLO App

U Hercegovinu, na noge Širokom putuju košarkaši Partizana koji imaju upisanu pobedu i poraz. Vlada Jovanović, novi trener crno belih pokuđaće da u prvoj utakmici van hale Pionir ostvari prvu pobedu iako, još uvek osećaju težak poraz od podgoričke Budućnosti iz prvog kola.

Na kraju, ekipa iz Vršca – Hemofarm će u hali Milenijum pokušati da pobedi Budućnost. Ekipa koju nba parketu predvodi Milan Mačvan želi da se dokopa pobede i bodova.

Povezana vest:  Mitrović: Došli smo da osvojimo Kup

U ovom kolu sastaju se, u Hrvatskoj, domaće ekipe. Naime, Cedevita igra sa Cibonom (petak) a u nedelju igraju Zagreb i Zadar.

 

Petak, 15. oktobar:

17,00: Olimpija – Krka

20,15: Cedevita – Cibona

Subota, 16. oktobar:

15,45: Nimburk – Igokea

17,00: Crvena zvezda – Radnički

21,15: Široki – Partizan mt:s

Nedelja, 17. oktobar:

17,00: Hemofarm – Budućnost

Povezana vest:  Vujošević: Pokazali smo dobre strane

17,00: Zagreb – Zadar

 

Tabela:

Nimburk 2/0

Budućnost 2/0

Zagreb 2/0

Olimpija 2/0

Cedevita 2/0

Partizan mt:s 1/1

Krka 1/1

Cibona 1/1

Hemofarm 1/1

Zadar 0/2

Radnički 0/2

Igokea 0/2

Široki 0/2

Crvena zvezda 0/2