mihajlo_uvalin_cz_rad (1)3. KOLO NLB REGIONALNE LIGE

Uvalin: Greške odlučile

 

Crvena zvezda doživela je još jedan, treći za redom, poraz u Regionalnoj NLB ligi. Na svom parketu ekipa sa Molg Kalemegdana krenula je bojažljivo protiv Radničkog. Gubili su crveno beli i sa 16 poena razlike ali u poslednjoj četvrtini su ubrzali i kao da su imali više želje za pobedom ali nisu imali sreće u odlučujućim momentima igre.

Povezana vest:  Večiti derbi u Pioniru, Partizan gostuje prvoplasiranoj Zvezdi

Posle meča trener Crvene zvezde Mihajlo Uvalin je rekao:

-Hvala publici na velikoj podršci u poslednjoj četvrtini. Svaki sportista može da bude zadovoljan, ako posle meče može sebi da kaže – više nisam mogao. To ovoga puta može da uradi 95 odsto mojih igrača. Kada kao mi napraviš četiri greške u neizvesnoj završnici onda ne možeš da pobediš. Ipak, ne mogu zbog toga da budem ljut. Igrali smo sa velikom energijom, ostavili srce na terenu, ali nažalost to nije bilo dovoljno za pobedu. Nadam se da ćemo u narednim utakmicama imati manje crnih minuta, kao i da ćemo popraviti izvođenje penala.

Povezana vest:  Bjelica i Ana Dabović najbolji srpski košarkaši u 2015. godini

Trener gostujuće ekipe Miroslav Nikolić bio je kratak.

-Kasno smo se okupili i posledice su očigledne. Očekivao sam meč na loptu iako smo iskusniji i bolji tim. Na kraju smo pobedili uz dozu sreće. Odbrana nam škripi, naročito slabo zaustavljamo kontranapad. Treba nam trening i jedno dve sedmice dobrog rada. Posle toga teško da će neko izneti bodove iz Kragujevca – rekao je Nikolić.

Povezana vest:  Partizan se pobedom u Novom Mestu vratio na čelo tabele NLB lige

PHOTO: ataimages.rs