vlada_jovanovic_logo_vel_kzn3. KOLO NLB REGIONALNE LIGE

Jovanović: Izgubili smo samim pristupom već na početku

 

Ekipa aktuelnog šampiona regionalne lige odigrala je juče utakmicu sa ekipom iz Širokog Brijega. Njihov jedanaesti susret, prvi u ovoj sezoni u okviru 3. kola NLB lige, pripao je domaćoj ekipi rezultatom 86:79 (16:12, 25:23, 16:22, 29:22).

Posle utakice trener crno-belih Vlade Jovanović rekao je kako misli da je njegov tim izgubio utakmicu samim pristupom već ne početku.

Povezana vest:  Nebojša Čović: FMP postaje Crvena zvezda!

-Oni su vodili čitavim tokom meča, mi smo u pojedinim trenucima uspevali da izjednačimo, međutim to nije bilo dovoljno upravo zbog pristupa utakmici kojim nisam zadovoljan. Način na koji smo se borili za svaku loptu na utakmici sa Hemofarmom, nam je sada nedostajala u potpunosti. Kada smo ipak uhvatili ritam utakmice i došli u rezultatski egal, tog trenutka oni su se otvorili i počeli da pogađaju šuteve čak i preko ruke. To su bili ključni trenuci susreta, kada mi već osam i devet poena razlike nismo uspeli da stignemo. Nismo uspostavili unutrašnju igru, a kada nam je to pošlo za rukom, promašili smo neke lake poene, kao i otvorene šuteve. U završnici smo najviše pali u fazi odbrane – rekao je trener crno-belih Vlade Jovanović.

Povezana vest:  16. KOLO KOŠARKAŠKE LIGE SRBIJE, Mašinac bolji od Mege u Zemunu

PHOTO: ataimages.rs