Đurović: Zvezda je favorit

 

vlada_djurovic_trener_kkfmpTrener košarkaša FMP-a Vlade Đurović prepustio je Crvenoj zvezdi ulogu favorita na utakmici 15. kola NLB, ali i istakao da se njegova ekipa neće predati bez borbe.

-Odliccno smo iskoristili pauzu za Novu godinu, nemamo povređene igrače. Zvezda je apsolutni favorit, ali u našem timu vlada dobro rasploženje pred meč u dvorani Pionir. Ulaz će biti slobodan, čeka nas svečarska atmosfera, ali smo spremni – rekao je Đurović. – Istina je da je raspored težak, ali moramo da ga izguramo

Povezana vest:  16. KOLO NLB LIGE, Važna pobeda Radničkog

Duel sa FMP-om Zvezdi je prvi u NLB ligi od kako je ekipu preuzeo novi trener Aleksandar Trifunović, koji je ranije već bio na toj funkciji. Prvi meč po povratku Trifunovića Zvezda je igrala u Evrokupu u Moskvi gde je savladala Dinamo.

-Vrlo često nam se namešta da igramo protiv timova koji su promenili trenera ili im je utakmica sa nama najvažnija u prvenstvu. Nismo imali mogućnosti da pogledamo meč iz Moskve, a sigurno je da je Trifunović imao vremena da unese neke novine – ocenio je Djurović.