mihajlo_uvalin_cz_rad (3)NLB REGIONALNA LIGA

Zvezda pojačana Maršom ide u Novo Mesto po prvu pobedu

 

Košarkaši Crvene zvezde u šestom kolu Jadranske lige gostuju u Novom Mestu kod Krke, a trener Mihailo Uvalin rekao je da je zadovoljan što će ekipa do prve pobede u takmičenju pokušati da dođe pojačana Amerikancem Rikardom Maršom.

-Pred svaku utakmicu se nadamo da će biti bolje i mislimo da smo popravili situaciju dovođenjem novog igraca. Duboko verujem da će nam on dati određeni kvalitet i da će svojim iskustvom rasteretiti naše mlade igrače – rekao je Uvalin na konferenciji za novinare u Beogradu.

Povezana vest:  Partizan izgubio od Bešiktaša u Ligi šampiona

Slovenačka ekipa je u dosadašnjem toku regionalnog takmičenja zabeležila tri pobede i dva poraza.

-Naravno da je rezultat više nego važan, ali će ovo biti jedno teško gostovanje, gde igramo protiv kompaktne ekipe. Daćemo sve od sebe i pokušati na najlakši mogući način da uklopimo novog igrača i da već u nedelju na utakmici dobijemo od njega određeni učinak – istakao je Uvalin.

Povezana vest:  Efes i Kaha Laboral smanjili prednost Olimpijakosa i CSKA

Krilni košarkaš crveno-belih Lazar Radosavljević rekao je da očekuje da ekipa u nedelju konačno dođe do prve pobede u ligi.

-Krka je ozbiljan protivnik, neće biti lako, ali mislim da možemo da pobedimo. Dobro smo trenirali, imamo novog igrača i nadamo se da ćemo odigrati kvalitetno – kazao je Radosavljević.

Utakmica šestog kola Jadranske lige Krka-Crvena zvezda igra se u nedelju od 19 sati u Novom Mestu.

Povezana vest:  Poraz Denvera od šampiona, Jokić 16 poena