partizan-zagreb-001Jovanović: Svaka utakmica posebna

 

Posle poraza od Makabija na red je došao Zagreb u Regionalnoj ligi. U Hali Pionir crno beli su pobedili ekipu iz Hrvatske a svi iz tabora Partizana naglašavaju da je ovo bila važna pobeda.

-Ovo je veoma važna pobeda. Zagreb ima iskusan tim, i uvek neugodan protivnik. Imali smo ideju pre utakmice i zadovoljan sam što tu ideju sprovodimo. Bilo je naravno dosta oscijlacija, ali to je normalno za tim koji se uigrava. Mi svaki trening, pa u ovu utakmicu koristimo za uigravanje i uklapanje. Ova utakmica odliČna priprema za naredne koje nas čekaju,već moramo da razmišljamo o sledećem protivniku – istakao je kapiten Božić.

Povezana vest:  Divac: košarkaši Partizana napravili čudo u Tel Avivu

Trener ekipe Vlada Jovanović zadovoljan je pobedom.

-Posle Makabija, koji god protivnik da je došao, bilo bi ite kako teško. U utakmici koja smo igrali pre 48 sati, mnogo smo se istrošili, fizički i psihički. Zagreb ove sezone pravio kontinuitet sa rezultatima, to je jedan tim koji je od početka stavilo do znanja ove sezone žele više nego prtehodne. Imaju veoma iskunsne igrače, I zaslužuju pun respekt. Svaku utakmicu mi koristimo da se uigramo I moramo to da radimo u hodu. U pojedinim trenucima igrali smo jako dobro, ali zbog pada koncentracije i neuigranosti dozvolimo sebi osilacije u igri. Još uvek kao tim rastemo.  Za nas je svaka utakmica kao poslednja i moramo maksimalno da se posvetimo tome. Jedino o čemu moramo da se brinemo je slika koju ostavljamo na terenu –rekao je posle utakmice u Pioniru Vlada Jovanović.

Povezana vest:  Brajant postigao usmeni dogovor sa Virtusom iz Bolonje