jang_jamar_petrov_simon_krka_czNLB REGIONALNA LIGA

Mihajlo Uvalin: Teška utakmica!

 

Crveno beli sa Malog kalemegdana upisali su i šesti poraz u Regionalnoj NLB ligi. Sada se nalaze još jedan korak bliže ispadanju iz ovog elitnog takmičenja. Ekipa kragujevačkog Radničkog je pretposlednja sa dve pobede i četiri poraza.

Sada su košarkaši Crvene zvezde poklekli pod naletima tima iz Krke. Posle meča Mihajlo Uvalin, prvi strateg crveno belih je rekao:

Povezana vest:  WNBA OBJAVLJUJE ZAVRŠETAK PRIKUPLJANJA KAPITALA ZA POVEĆANJE ULAGANJA U DUGOROČNU TRANSFORMACIJU LIGE

-Videli ste u prvom poluvremenu da je utakmica bila teška, posebno u odbrani. Čak je i sudija imao drugačije kriterijume a domaći su upisali 23 slobodna bacanja u prvom poluvremenu. Nto nam nije išlo na ruku ali ne smanjuje šanse za pobede na svom terenu. Drugo poluvremen je donelo bolju igru i momci su zaigrali sa više energije. Mi smo pokušali da damo sve od sebe i da pokažemo da imamo i određenog kvaliteta. Srećan sam sa nekim igračima, dok se drugi nisu pokazali kako bi trebalo. Čeka nas teška borba za svaki minut na parketu! Ekipa je mlada ali ne pokazuju nikakvu želju da igraju. Još jednom čestitam košarkašima Krke na pobedi i želim im sve najbolje u daljem takmičenju.

Povezana vest:  Valjevci odneli bodove iz Kosjerića

Jahmar Jang je postigao 22 poena u meču i tako bio najbolji strelac u oba tima. Posle meča Jang nije bio preterano raspoložen za priču.

-Dali smo sve od sebe na parketu ali tako moramo i da nastavimo da igramo, što je bolje moguće. Ako mi, igrači, insistiramo mi ćemo tako i raditi i biti bolji iz utakmice u utakmicu.

Povezana vest:  Murić: Partizan je više od kluba