tony_parkerToni Parker britanskoj lepotici slao svoje polugole fotografije

 

Razvod Eve Longorije i Tonija Parkera i dalje je glavna tema u svetskim medijima. Par je prošle nedelje podneo zahtev za razvod i iako je glumica kao razlog navela nepomirljive razlike, svi su jednostavno znali da je nešto drugo u pitanju. Prema pisanju britanskog tabloida The Sun, francuski košarkaš je koketirao i sa jednom zanosnom britanskom manekenkom.

Povezana vest:  Mega u novoj sezoni sa novim imenom

Toni Parker poslao je manekenki Sofiji Egeler niz ljubavnih poruka, a kako ona tvrdi, slao joj je čak i svoje polugole fotografije.

Navodno, Egler i Parker su se upoznali na šou Ultimate Fighter i još tu noć košarkaš je počeo da uznemirava britansku lepoticu.

-Otkako me je upoznao navaljivao je. Zaista nisam znala da je on suprug Eve Longorije. Nije htro da prihvati ‘ne’ kao odgovor i hodao je za mnom i govorio mi da mu se sviđam – ispričala je Egeler.

Povezana vest:  Arnautović: Hteli smo da pobedimo Partizan u Beogradu

Ona je dodala da ju je Parker sledio i nakon što je u jutarnjim satima napustila zabavu, te je molio da ide s njim, što je ona odbila.

Navodno, kasnije je 19-godišnjoj manekenki slao poruke i svoje golišave fotografije.

Podsećamo, Longorija je u ponedeljak predala papire za razvod, a isto je učinio i Toni Parker.

Američki mediji pisali su da je glumica u suprugovom mobilnom pronašla preko 100 ljubavnih poruka koje je slao Erin Bari, supruzi svog bivšeg saigrača.

Povezana vest:  Radnički siguran protiv Krke