Selektor košarkasa Srbije Aleksandar Ðorđević demantovao je navode da je mladi košarkaš Real Madrida Mario Nakić definitivno odlučio da igra za reprezentaciju Srbije.

Mediji su preneli da je Nakić odlučio za Srbiju, a informacija je potekla iz prepiske selektora Ðorđevica i Nakića na Tviteru.

Da podsetimo, Nakić je posle poruke od selektora Srbije „Sve čestitke, sine… Čekamo te“, odgovorio sa „Hvala puno, selektore“.

Povezana vest:  Partizan doveo 18-godišnjeg Bojana Bogdanovića

„Šta bude odlučio i kada se bude odlučio, siguran sam da ce mladi igrač Mario Nakić to javno i reci… Ovako se samo navijački „prevode“ naši familijarni, prijateljski odnosi i lepo Mariovo vaspitanje… Na pogrešan način se svi zajedno borimo za njega u interesu srpske košarke. Nadajući se da će jednog dana, između ostalog i zbog razumevanja i ljubaznosti svih nas i naše javnosti, Mario odlučciti da igra za našu reprezentaciju, mi čekamo i dalje…“ napisao je Ðorđevic na Tviteru.

Povezana vest:  Trifunović: Derbi malo u senci evropskih uspeha

Sin nekadašnjeg košarkaša Partizana Iva Nakića imao je pozive Srbije i Hrvatske, aspekulisalo se i o Španiji gde od 2015. igra za Real Madrid.(Kraj) dpo/