Košarkaši Partizna od sledeće sezone svoje utakmcie igraće u beogradskoj „Štark areni“.

Kako je saopšteno, danas je potpisan ugovor po kojem će „crno-beli“ u narednih pet godina biti domaćini na Novom Beogradu.

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović rekao je da današnji dan predstavlja veliki korak napred za klub, jer će, kako kaže, na raspolaganju imati najmoderniju infrastrukturu koja postoji uzemlji.

Povezana vest:  KUP KORAĆA 2015, Vršac u polufinalu, savladan Metalac

„Organizovanjem utakmica u Areni, obezbedujemo našim navijacima uslove koji postoje u najboljim evropskim dvoranama. Istovremeno, Arena omogućuje našem marketing timu da uvede novine kada je u pitanju prodaja karata, kategorije poput porodicnih karata i luksuznih paketa loža za kompanije. Takođe, u narednih pet godina, imaćemo ekskluzivno pravo na raspolaganje terminima u maloj sali, gde imamo fenomenalne uslove za trening“, rekao je Mijalović za klupski sajt.

Povezana vest:  Blažič: Dobrom odbranom do pobede u Solnoku

On je istako i da će klub sada biti u stanju da obezbedi uslove za organizaciju utakmica na najvišem nivou takmicenja u Evropi i dodao da mu je drago što će se tokom cele sezone igrati košarka i što će iz Arene na nedeljnom nivou odlaziti lepa slika u region, Evropu i svet.