Promocija takmičenja mladih kategorija Košarkaškog saveza Srbije, Triglav Kadetske lige Srbije za muškarce, Triglav ženske kadetske lige Srbije i Roda Juniorske lige Srbije uz žrebanje takmičarskih brojeva održani su na Trgu republike u Beogradu. Ovim povodom, predstavljene su ekipe i dodeljeni dresovi, a u žrebanju su učestvovali igrači koji su donedavno nastupali u ovim ligama, kao i naša proslavljena reprezentativka Sonja Petrović.

Povezana vest:  U Prištini slavlje zbog osvajanja Balkanske lige

,,Pre 4 godine započeta je saradnja Triglav grupe sa Košarkaškim savezom Srbije. U Sloveniji je potpisan ugovor o saradnji kada je Triglav ozvaničio sponzorstvo sa KSS-a. Iste godine postali smo ponosni sponzori i kadetske lige Srbije“ izjavila je Jelena Krstić iz Triglav osiguranja.

Triglav osiguranje kao dugogodišnji patner i sponzor lige prepoznao je značaj sporta u društvu, naročito kada su u pitanju mladi. Žrebom su izvučeni parovi prvog kola koji će se u narednih osam meseci boriti za titulu prvaka Srbije 2019/20 u konkurenciji 34 ekipe i više od 500 mladih košarkaša. Predstavljanju i žrebu su prisustvovali predstavnici Košarkaškog saveza Srbije.

Povezana vest:  Radonjić: Loša odbrana svih 40 minuta