Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota rekao je danas da je FMP mlada i vrlo talentovana ekipa i istakao da crveno-beli u predstojećem meču ABA lige moraju da budu maksimalno oprezni.

-Igramo sa timom koji je ispred nas na tabeli i sama ta činjenica izaziva maksimalan respekt. Moramo da im posvetimo punu pažnju, ali s druge strane moramo da budemo i maksimalno oprezni, jer se radi o mladoj i vrlo talentovanoj ekipi. Takve ekipe znaju u ovakvim utakmicama da prikažu i još više od svojih trenutnih mogućnosti – rekao je Šakota za klupski sajt.

Povezana vest:  Pobede Oklahome i Klipersa, dabl dabl Marjanovića

Košarkaši Zvezde dočekuju sutra ekipu FMP-a u utakmici desetog kola ABA lige. Crveno-beli su trenutno šesti na tabeli regionalnog takmičenja sa pet pobeda i četiri poraza, dok je FMP četvrti sa pobedom više.

-Uz sve to, odlično su vodjeni s klupe… Sve to govori da ćemo morati da odigramo dobro kako bismo došli do bodova koji su nam važni u takmičenju, koje je za nas ponoviću, primarno – rekao je Šakota.

Povezana vest:  Subotić: Možemo da se izvučemo iz bezizlazne situacije

Košarkaš Zvezde Bili Beron naveo je da FMP igra odlično ove sezone, da su „mladi, rastrčani i ambiciozni“.

-Taj tim je pun dobrih igrača, imaju dobre rezultate, pobedjuju, a protiv na papiru jačih ekipa od sebe su gubili u neizvesnim završnicama. Ono što mora da se ponavlja i postane standard je dobra igra u odbrani, kao što smo to uradili u Milanu. Ovo je vrlo važna utakmica za nas i jedna od onih koje moramo da dobijemo – rekao je Beron.

Povezana vest:  Košarkaši Zvezde proslavili titulu na Kalemegdanu

Utakmica se igra sutra od 18.00 u hali „Aleksandar Nikolić“.

PHOTO: M.M./ATAImages